5 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Biletul zilei Dortmund, Atalanta, Milan 3 ianuarie 2021

Biletul Zilei AZI  – Cota 5.27

VEZI AICI‼️BILETUL ZILEI AZI‼️ 3 ianuarie 2021 – am analizat 4 meciuri pentru a forma BILETUL ZILEI SIGUR. Noi pariem bilet pariuri selectand cele mai sigure ponturi pariuri sportive si pentru a oferi urmaritorilor nostri cele mai mari sanse de castig. 

Borussia Dortmund – Wolfsburg ⏰ 16:30

👉Duel interesant intre vecinele de clasament. Cine castiga, urca in careul de asi din Bundesliga. Dortmund pleaca favorita, primind cota 1.57 la victorie si sunt sanse mari sa se concretizeze, insa Wolfsburg nu ii va lasa asa usor, sigur le va pune mari probleme. 🎯Pariul pentru biletul zilei este GG3+, cota 1.87.

Atalanta – Sassuolo ⏰ 16:00

👉Atalanta a primit cota 1.54 pentru victorie in aceasta dupa amiaza, insa consider ca e exagerat de mica deoarece Sassuolo este revelatia campionatului, pozitionandu-se pe locul 4, cu un golaveraj impresionant, chiar mai bun decat Atalanta. Cred ca vom vedea un meci deschis, cu multe ocazii de gol. 🎯Pariul pentru biletul zilei de azi este GG3+, cota 1.73.

Benevento – AC Milan ⏰ 19:00

👉Milan este la conducerea Serie A, dar Inter se mentine la un singur punct distanta si asteapta pasul gresit sa recupereze pozitia. Azi are o deplasare cu o nou promovata care se misca destul de bine pana acum si ii poate pune probleme. Benevento vine dupa 2 victorii consecutive si ar putea produce o surpriza, la un egal ma refer. Oricum ar fi, atacurile lui Milan vor fi multe si cel putin vom vedea multe cornere din partea ei. 🎯Pariul pentru biletul zilei este Peste 5.5 cornere Milan, cota 1.63.

Cota totala pentru Biletul Zilei 3 ianuarie 2021 este 5.27

🙏Sa fie verde si sa ne bucuram de Fotbal!🍀

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Cota 2 AZI Atalanta – Sassuolo  

Ponturi Pariuri AZI Chelsea – Man. City

👇Gasesti mai jos poza cu biletul zilei azi cota 5.27

Biletul zilei Dortmund, Atalanta, Milan 3 ianuarie 2021

Nu uitati ca  puteti profita si la live de pariuri online –  pariuri live care in general au probabilitatea mai mare de castig. Ponturile de azi de pe biletul zilei sunt ideale sa profti in cazul unui scenariu nefavorabil in startul meciului pentru a prinde o cota mai mare ulterior.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm