1 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Biletul Zilei Chelsea, Young Boys si Celtic, 27 Ianuarie 2021

Biletul Zilei AZI  – Cota 6.16

VEZI AICI‼️BILETUL ZILEI AZI‼️27 ianuarie 2021 – am analizat 4 meciuri de top astazi pentru a forma BILETUL ZILEI . Noi pariem bilet pariuri selectand cele mai sigure ponturi pariuri sportive si pentru a oferi urmaritorilor nostri cele mai mari sanse de castig.

Celtic – Hamilton ⏰21:45

👉Celtic are de recuperat o distanta semnificativa fata de Rangers care este pe primul loc la 23 de puncte in fata. Celtic are o echipa foarte buna dar in acest sezon nu a reusit sa se impuna in ultimele meciuri din cauza pandemiei covid. Avand in vedere meciul de acasa cred ca Celtic va face spectacol.

🎯Pontul nostru pentru acest meci este 1 si peste 2,5 goluri.

Chelsea – Wolves ⏰ 20:00

👉Chelsea este una dintre echipele din Premier League care obisnuieste sa joace cu multe cornere, avand o medie de 6.05 cornere pe meci. De cealalta Wolves ese o echipa mult mai slaba si va fi nevoita sa se apere mai mult astazi. Ma astept ca Chelsea sa incerce sa ia cele 3 puncte prin orice mijloace.

🎯Pentru biletul zilei azi am ales Gazdele-echipa cu cele mai multe cornere.

Karlsruher  – Hannover ⏰21:30

👉 Ajungem in Germania in 2 Bundesliga, unde Karlsruher joaca acasa cu Hannover. Doua echipe ce obisnuiesc sa practive un fotbal deschis din care sa rezulte multe goluri. Nivelul echipelor este destul de apropiat fiind si vecine de clasament (locurile 7-8). Ma astept ca una dintre ele sa faca astazi pasul in fata si sa ia cele 3 puncte dar pe langa asta sa vedem si fotbal.

🎯Pontul nostru pentru acest meci este Peste 2,5 goluri.

Young Boys  – Lausanne ⏰21:30

👉2 echipe ce practica un fotbal ofensiv cu multe goluri. De fiecare data cand s-au intalnit in ultimii ani am avut parte de spectacol, socururi precum 0-3/5-2/2-0/2-2/4-1. Ma astept la un meci tare si astazi in care sa avem parte de goluri. 

🎯Pontul nostru pentru acest meci este 1X si peste 2,5 goluri .

 

👉 Daca vrei sa stii cateva aspecte importante despre Cum sa castigi la pariuri live in 2021, colegii mai au scris un articol despre asta. Te invit sa il citesti, dureaza 2 minute.

Cota totala pentru Biletul Zilei 27 ianuarie 2021 este 6.16

🙏Sa fie verde si sa ne bucuram de Fotbal!🍀

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Cota 2 AZI  Premier League

Ponturi pariuri Atalanta – Lazio

Biletul zilei Superbet – cota 3.48

👇Gasesti mai jos poza cu biletul zilei azi cota 6.16:

biletul zilei 27 ianuarie 2020

Nu uitati ca  puteti profita si la live de pariuri online –  pariuri live care in general au probabilitatea mai mare de castig. Ponturile de azi de pe biletul zilei sunt ideale sa profti in cazul unui scenariu nefavorabil in startul meciului pentru a prinde o cota mai mare ulterior.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm