6 decembrie 2023
spot_img

Ultimele Postari

Biletul zilei Bayern, Wolfsburg, Craiova, Galatasaray 27 februarie 202

Biletul Zilei cota 5.48

VEZI AICI‼️BILETUL ZILEI AZI‼️ 27 februarie 2021 – am analizat 3 meciuri de top astazi pentru a forma BILETUL ZILEI . Noi pariem bilet pariuri selectand cele mai sigure ponturi pariuri sportive si pentru a oferi urmaritorilor nostri cele mai mari sanse de castig.

Wolfsburg – Hertha ⏰ 16:30

👉 Wolfsburg este intr-o forma de joc foarte buna, in ultimele 7 meciuri a castigat 6. Adversarul de azi Hertha este o echipa iesita din forma, nu a mai castigat de 7 meciuri si se afla in zona retrogradarii.

🎯Pentru biletul zilei am pariat un pariu simplu, Victorie Wolfsburg , cota 1.71

Chindia – Craiova  ⏰ 19:00

👉 Craiova este neinvinsa de 11 meciuri, are una din cele mai bune aparari din campionat, in 24 meciuri a primit doar 13 goluri. Ma astept ca Craiova sa scoata un rezultat bun in acest meci si nu cred ca vom vedea multe goluri.

🎯Pentru biletul zilei am ales un pariu combo, X2 si sub 3.5 goluri, cota 1.48

 

Bayern Munchen –  Koln ⏰ 16:30

👉 Bayern Munchen vine dupa o victorie spectaculoasa in Champions League pe terenul lui Lazio, scor 4:1. Koln ocupa pozitia a 14-a in Bundesliga, foarte aproape de zona retrogradarii, in ultimele 5 intalniri directe Bayerb s-a impus si s-au marcat minim 3 goluri.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este un pariu combo, 1 si peste 2.5 goluri, cota 1.38.

Galatasaray – Erzurum Spor⏰ 18:00

👉 Galatasaray este lider in Turcia Super League, are cea mai buna defensiva si unul din cele mai bune atacuri din campionat. Adversarul de azi Erzurum este unul accesibil, ma astept ca Galatasaray sa se impuna lejer.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este un pariu simplu, 1 si peste 1.5 goluri, cota 1.57.

Cota totala pentru Biletul Zilei 27 februarie 2021 este 5.48.

🙏Sa fie verde si sa ne bucuram de Fotbal!🍀

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Cota 2  Dortmund, Vitesse

Biletul zilei Superbet 4.16

Ponturi Pariuri Sevilla – Barcelona

👇Gasesti mai jos poza cu biletul zilei cota 5.48:

Am pariat acest bilet la UNIBET
CLICK AICI pentru a incasa 300 RON BONUS

Nu uitati ca  puteti profita si la live de pariuri online –  pariuri live care in general au probabilitatea mai mare de castig. Ponturile de azi de pe biletul zilei sunt ideale sa profti in cazul unui scenariu nefavorabil in startul meciului pentru a prinde o cota mai mare ulterior.

🎁Biletulzilei-cota2 ofera sansa pariorilor care vor sa-si deschida cont nou la casele de pariuri online, de a  incasa cel mai bun bonus pariuri, chiar si bonus fara depunere. Acceseaza pagina Bonus Pariuri si pagina Bonus Fara Depunere pentru a beneficia de cel mai atractiv si mai cautat bonus pariuri si cel mai generos bonus fara depunere.🎁

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm