6 decembrie 2023
spot_img

Ultimele Postari

Biletul Zilei Barcelona, Liverpool 10 Martie 2021

Biletul Zilei cota 4.75

VEZI AICI‼️BILETUL ZILEI AZI‼️ 10 martie 2021 – am analizat 2 meciuri de top astazi pentru a forma BILETUL ZILEI . Noi pariem bilet pariuri selectand cele mai sigure ponturi pariuri sportive si pentru a oferi urmaritorilor nostri cele mai mari sanse de castig.

PSG – Barcelona ⏰ 22:00

👉Ambele echipe sunt intr-o forma buna si sunt pregatite sa faca spectacol astazi. Barcelona vrea sa isi ia revansa cu orice pret dupa ce au pierdut cu 1-4 ultima confruntare directa din Champions League. Data trecuta au fost 11 cornere si doar un cartonas, astazi ne asteptam la un meci mult mai agresiv cu multe goluri, cartonase si cornere.

🎯Pentru biletul zilei am ales un pariu combo,  Minim 3 goluri, minim 3 cartonase si minim 9 cornere  cota 2.50. 

Liverpool – Leipzig ⏰ 22:00

👉Gazdele au ceva probleme cu lotul echipei, deoarece le lipsesc cam multi jucatori si asta i-a afectat pe teren. Leipzig este intr-o forma foarte buna, vin dupa 4 victorii consecutive in care au marcat cel putin 2 goluri. Ambele echipe joaca foarte agresiv, in confruntarea directa au fost 7 cartonase galbene si 29 cornere.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei are cota 1.90 

 

Cota totala pentru Biletul Zilei 10 martie 2021 este 4.75

🙏Sa fie verde si sa ne bucuram de Fotbal!🍀

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Cota 2 PSG – Barcelona

Biletul Zilei Winmasters @ 3.30

Ponturi pariuri Liga Campionilor

👇Gasesti mai jos poza cu biletul zilei cota 4.75:

Biletul Zilei 10 Martie 2021

Nu uitati ca  puteti profita si la live de pariuri online –  pariuri live care in general au probabilitatea mai mare de castig. Ponturile de azi de pe biletul zilei sunt ideale sa profti in cazul unui scenariu nefavorabil in startul meciului pentru a prinde o cota mai mare ulterior.

🎁Biletulzilei-cota2 ofera sansa pariorilor care vor sa-si deschida cont nou la casele de pariuri online, de a  incasa cel mai bun bonus pariuri, chiar si bonus fara depunere. Acceseaza pagina Bonus Pariuri si pagina Bonus Fara Depunere pentru a beneficia de cel mai atractiv si mai cautat bonus pariuri si cel mai generos bonus fara depunere.🎁

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm