22 septembrie 2023
spot_img

Ultimele Postari

Biletul zilei Arsenal, Leverkusen, Augsburg 2 ianuarie 2021

Biletul Zilei AZI  – Cota 5.39

VEZI AICI‼️BILETUL ZILEI AZI‼️ 2 ianuarie 2021 – am analizat 4 meciuri pentru a forma BILETUL ZILEI SIGUR. Noi pariem bilet pariuri selectand cele mai sigure ponturi pariuri sportive si pentru a oferi urmaritorilor nostri cele mai mari sanse de castig. 

Crystal Palace – Sheffield United ⏰ 17:00

👉Chiar daca Sheffield este rusinea din Premier League si scrie istorie negativa meci de meci, are un joc curat, fara frustrare si fara faulturi. Azi se deplaseaza la Crystal Palace care are probleme in defensiva, din acest motiv nu poate fi in top, insa daca recupereaza 2-3 victorii, intra usor in top 7. 🎯Pontul zilei pentru acest meci este Sub 2,5 cartonase Sheffield, cota 1.60.

West Brom – Arsenal ⏰ 22:00

👉Arsenal da semne serioase de revenire dupa ce a reusit sa lege 2 victorii la rand, se apropie usor usor de top. Azi are un meci usor si ar trebui sa plece cu cele 3 puncte, insa daca va avea ceva probleme din cauza absentilor importanti, evitam o potentiala surpriza cu pronosticul ales. 🎯Pariul zilei pentru acest meci este X2 & Peste 1,5 goluri, cota 1.43.

Koln – Augsburg ⏰ 16:30

👉Koln nu sta foarte bine la capitolul “atac”, iar apararea cam scartaie, din acest motiv se afla printre cele mai slabe echipe din Bundesliga. Nici atacul pe flancuri nu este preferat de antrenor, asa ca sunt increzator ca si azi cred ca vor avea maxim 5 cornere. 🎯Pariul pentru biletul zilei este Sub 5.5 cornere Koln, cota 1.58.

Eintracht Frankfurt – Bayer Leverkusen ⏰ 16:30

👉Leverkusen trece printr-o perioada foarte buna, chiar daca a pierdut marele derby cu Bayern Munchen. Azi are multi jucatori accidentati sau bolnavi si cred ca Frankfurt le va pune ceva probleme. Un pariu foarte usor mi-a facut cu ochiul si l-am adaugat pe biletul zilei. 🎯Pariul pentru biletul zilei este Peste 3,5 cornere Frankfurt, cota 1.43.

Cota totala pentru Biletul Zilei 2 ianuarie 2021 este 5.17

🙏Sa fie verde si sa ne bucuram de Fotbal!🍀

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Cota 2 AZI Frankfurt – Leverkusen  

Ponturi Pariuri AZI Tottenham – Leeds

👇Gasesti mai jos poza cu biletul zilei azi cota 5.17: Am pariat acest pariu la UNIBET CLICK AICI pentru a deschide cont nou, 300 RON BONUS

Nu uitati ca  puteti profita si la live de pariuri online –  pariuri live care in general au probabilitatea mai mare de castig. Ponturile de azi de pe biletul zilei sunt ideale sa profti in cazul unui scenariu nefavorabil in startul meciului pentru a prinde o cota mai mare ulterior.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
18,397
Cazuri Active
Updated on 22/09/2023 3:21 am