6 decembrie 2023
spot_img

Ultimele Postari

Biletul Zilei Albion, Crusaders 23 Martie 2021

Biletul Zilei cota 4.50

VEZI AICI‼️BILETUL ZILEI AZI‼️ 23 martie 2021 – am analizat 3 meciuri de top astazi pentru a forma BILETUL ZILEI . Noi pariem bilet pariuri selectand cele mai sigure ponturi pariuri sportive si pentru a oferi urmaritorilor nostri cele mai mari sanse de castig.

Stranraer – Brechin  ⏰ 21:30

👉Gazdele sunt intr-o forma buna, au castigat 6 din ultimele 9 meciuri jucate si sunt pregatiti sa faca spectacol astazi. Brechin are cea mai slaba defensiva din League Two, incaseaza 2.5 goluri pe meci si cel mai probabil vor retrograda ,fiind pe ultimul loc cu doar un meci castigat din cele 10 jucate. Ultimele 2 confruntari directe au fost castigate de gazde in care am vazut cel putin 3 goluri. Astazi ne asteptam ca Stranraer sa invinga si la minim 3 goluri marcate.

🎯Pentru biletul zilei am ales 1 si peste 2.5 cota @1.75

Albion – Edinburgh City ⏰ 21:45

👉Albion este intr-o forma foarte slaba, au pierdut 4 din 5 meciuri jucate, dar au reusit sa inscrie cel putin un gol in fiecare meci. Edinburgh in ultimele 5 meciuri a inscris 3.2 goluri pe meci si a fost invinsa o singura data de Stirling cu 2-3. Oaspetii isi doresc foarte mult sa promoveze in League 1, asa ca vor pune mai multa presiune pe atac si se vor focusa pe goluri. In ultimele 2 confruntari directe au fost marcate pe putin 3 goluri, asa ca astazi ne asteptam la acelasi lucru.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este un pariu simplu, peste 2.5 goluri cota @1.56

Dungannon – Crusaders ⏰ 21:45

👉Gazdele o duc foarte prost, au o serie lunga de infrangeri consecutive si primesc 2.12 goluri pe meci. Ultimele 3 confruntari directe au fost castigate de Crusaders in care au fost marcate cel putin 4 goluri. Oaspetii ar trebui sa invinga fara probleme si astazi.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este un pariu combo, 2 si peste 1.5 cota @1.65

biletulzilei-cota2.ro iti recomanda urmatorul articol: Pariuri pauza/final – cele mai riscante tipuri de pariuri

 

🙏Sa fie verde si sa ne bucuram de Fotbal!🍀

Cota totala pentru Biletul Zilei 23 martie 2021 este 4.50

Vezi si alte ponturi pariuri azi:

Cota 2 Buckie Thistle – Inverness 

Biletul Zilei Fotbal Cota 3.01 

👇Gasesti mai jos poza cu biletul zilei cota 4.50.

Biletul Zilei 23 Martie 2021

Nu uitati ca  puteti profita si la live de pariuri online –  pariuri live care in general au probabilitatea mai mare de castig. Ponturile de azi de pe biletul zilei sunt ideale sa profti in cazul unui scenariu nefavorabil in startul meciului pentru a prinde o cota mai mare ulterior.

🎁Biletulzilei-cota2 ofera sansa pariorilor care vor sa-si deschida cont nou la casele de pariuri online, de a  incasa cel mai bun bonus pariuri, chiar si bonus fara depunere. Acceseaza pagina Bonus Pariuri si pagina Bonus Fara Depunere pentru a beneficia de cel mai atractiv si mai cautat bonus pariuri si cel mai generos bonus fara depunere.🎁

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm