1 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Biletul Zilei 4 Noiembrie 2021

Biletul Zilei cota 5.28

VEZI AICI‼️BILETUL ZILEI AZI‼️ 4 noiembrie 2021 – am analizat 4 meciuri de top astazi pentru a forma BILETUL ZILEI . Noi pariem bilet pariuri selectand cele mai sigure ponturi pariuri sportive si pentru a oferi urmaritorilor nostri cele mai mari sanse de castig.

Steaua Roșie Belgrad vs Midtjylland⏰ 22:00

👉Steaua Rosie se afla pe primul loc la 5 puncte de Midtjylland care se afla pe locul 3, si este echipa favorita la victorie in aceasta seara. Steaua rosie a marcat in 11 din 11 meciuri acasa si este si neinvinsa de peste 8 luni.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este un pariu simplu, 1X&2+ @1.68

Dinamo Zagreb vs Rapid Vienna⏰ 22:00

👉Dinamo Zagreb se afla pe locul 2 la egalitate de puncte cu Rapid Vienna care se afla pe locul 3. In tur Rapid a invins-o pe Dinamo Zagreb, dar cred ca va fi un meci pe viata si pe moarte cu multe goluri.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este un pariu simplu, 1X&2+ @1.57

Real Sociedad-Sturm Graz⏰ 19:45

👉Real Sociedad se afla pe locul 2 in grupa la 1 punct de locul 1 si la 1 punct in fata locului 3. In tur Gazdele au invins. Oaspetii sun la coada clasamentului cu 0 puncte in 3 etape. Sociedad se va juca in seara asta.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este un pariu simplu, 1 final@1.21

Legia Warsaw vs Napoli⏰ 19:45

👉Un meci pe viata si pe moarte pentru ambele echipe. Legia joaca acasa cu fanii lor in spate si Napoli cu nevoie mare de puncte. Va fi un meci spectaculos cu multe goluri.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este peste 2.5@1.64

biletulzilei-cota2.ro iti recomanda urmatorul articol: Pariuri pauza/final – cele mai riscante tipuri de pariuri

🙏Sa fie verde si sa ne bucuram de Fotbal!🍀

Cota totala pentru Biletul Zilei 4 Noiembrie 2021 este 5.28

 

Nu uitati ca  puteti profita si la live de pariuri online –  pariuri live care in general au probabilitatea mai mare de castig. Ponturile de azi de pe biletul zilei sunt ideale sa profti in cazul unui scenariu nefavorabil in startul meciului pentru a prinde o cota mai mare ulterior.

🎁Biletulzilei-cota2 ofera sansa pariorilor care vor sa-si deschida cont nou la casele de pariuri online, de a  incasa cel mai bun bonus pariuri, chiar si bonus fara depunere. Acceseaza pagina Bonus Pariuri si pagina Bonus Fara Depunere pentru a beneficia de cel mai atractiv si mai cautat bonus pariuri si cel mai generos bonus fara depunere.🎁

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm