1 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Biletul Zilei 27 Octombrie 2021

Biletul Zilei cota 5.58

VEZI AICI‼️BILETUL ZILEI AZI‼️ 27 octombie 2021 – am analizat 3 meciuri de top astazi pentru a forma BILETUL ZILEI . Noi pariem bilet pariuri selectand cele mai sigure ponturi pariuri sportive si pentru a oferi urmaritorilor nostri cele mai mari sanse de castig.

Real Madrid-Osasuna⏰22:30

👉Real Madrid trece printr-o perioada foarte foarte buna , aflandu-se pe locul 2 in campionat, iar cu o victorie in aceasta seara ar urca pe locul 1 . Real Madrid are cea mai puternica ofensiva anul acesta cu 24 goluri inscrise in 9 partide . Osasuna se tine si ea bine in spatele Realului la 2 puncte de ei, dar cred ca in aceasta seara nu au vreo sansa.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este 1&peste 2.5 @1.90

Juventus-Sassuolo⏰ 19:30

👉Juventus nu este invinsa de 9 partide consecutive in toate competitiile si a aratat ca este o echipa ofensiva si fara Cristiano Ronaldo. Juventus are nevoie de cele 3 puncte in seara asta pentru a nu se indeparta si mai tare de locul 1 . In ultimele 5 partide directe intre cele 2 echipe s-au marcat intre 3 si 7 goluri in fiecare meci.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este un pariu simplu, 1&peste2.5 @1.95

Vallecano-Barcelona⏰ 20:00

👉Barcelona nu a mai castigat in deplasare de 6 etape si este ceva nemaintalnit la ei. Barcelona cu nevoie mare de puncte pentru a revenii in primele 3 , pentru a nu se face de rusine in acest sezon. Barca a aratat ca isi revine dupa meciul cu Real Madrid, desi a pierdut meciul. In aceasta seara nu sunt sanse ca Barcelona sa piarda.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este X2&peste 1.5@1.50 

biletulzilei-cota2.ro iti recomanda urmatorul articol: Pariuri pauza/final – cele mai riscante tipuri de pariuri

🙏Sa fie verde si sa ne bucuram de Fotbal!🍀

Cota totala pentru Biletul Zilei 27 Octombrie 2021 este 5.58

 

Nu uitati ca  puteti profita si la live de pariuri online –  pariuri live care in general au probabilitatea mai mare de castig. Ponturile de azi de pe biletul zilei sunt ideale sa profti in cazul unui scenariu nefavorabil in startul meciului pentru a prinde o cota mai mare ulterior.

🎁Biletulzilei-cota2 ofera sansa pariorilor care vor sa-si deschida cont nou la casele de pariuri online, de a  incasa cel mai bun bonus pariuri, chiar si bonus fara depunere. Acceseaza pagina Bonus Pariuri si pagina Bonus Fara Depunere pentru a beneficia de cel mai atractiv si mai cautat bonus pariuri si cel mai generos bonus fara depunere.🎁

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm