6 decembrie 2023
spot_img

Ultimele Postari

Biletul Zilei 21 Octombrie 2021

Biletul Zilei cota 6.46

VEZI AICI‼️BILETUL ZILEI AZI‼️ 21 octombie 2021 – am analizat 3 meciuri de top astazi pentru a forma BILETUL ZILEI . Noi pariem bilet pariuri selectand cele mai sigure ponturi pariuri sportive si pentru a oferi urmaritorilor nostri cele mai mari sanse de castig.

Midtjylland vs Steaua Roșie Belgrad ⏰19:45

👉Steaua Rosie Belgrad este de neoprit anul acesta , atat in campionat ,cat si in Europa League.Oaspetii in deplasare au o singura infrangere in ultimele 8 meciuri. In Europa League se afla pe locul 1 cu maximul de puncte si in seara asta nu cred ca vor pierde.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este peste X2&2+ @2.20

Rapid Vienna vs Dinamo Zagreb 19:45

👉Croatii au in ultimele 10 meciuri 2 infrangeri , in rest o duc foarte bine si in campionat si in Europa League. Nu isi permit pasi gresiti in aceasta seara , de aceea sunt sigur ca nu vor pierde.Austiecii nu o duc foarte bine in grupe cu 2 infrangeri din 2 meciuri jucate. Asa ca luam la acest meci un pariu simplu si cu incredere ridicata

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este un pariu simplu, X2&2+ @1.90

Lokomotiv Moscova vs Galatasaray ⏰22:00

👉Turcii au inceput bine grupa si se afla pe locul 1 cu 4 puncte. Grupa este destul de echilibrata ,fiind cate un punct diferenta intre toate cele 4 echipe, asa ca Galatasaray nu isi permite nici un pas gresit. Vom lua un pariu simplu la acest meci ce nu cred ca o sa ne dezamageasca.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este X2 @1.54

biletulzilei-cota2.ro iti recomanda urmatorul articol: Pariuri pauza/final – cele mai riscante tipuri de pariuri

🙏Sa fie verde si sa ne bucuram de Fotbal!🍀

Cota totala pentru Biletul Zilei 21 Octombrie 2021 este 6.46 

 

 

Nu uitati ca  puteti profita si la live de pariuri online –  pariuri live care in general au probabilitatea mai mare de castig. Ponturile de azi de pe biletul zilei sunt ideale sa profti in cazul unui scenariu nefavorabil in startul meciului pentru a prinde o cota mai mare ulterior.

🎁Biletulzilei-cota2 ofera sansa pariorilor care vor sa-si deschida cont nou la casele de pariuri online, de a  incasa cel mai bun bonus pariuri, chiar si bonus fara depunere. Acceseaza pagina Bonus Pariuri si pagina Bonus Fara Depunere pentru a beneficia de cel mai atractiv si mai cautat bonus pariuri si cel mai generos bonus fara depunere.🎁

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm