3 decembrie 2023
spot_img

Ultimele Postari

Biletul Zilei 20 Octombrie 2021

Biletul Zilei cota 4.99

VEZI AICI‼️BILETUL ZILEI AZI‼️ 20 octombie 2021 – am analizat 3 meciuri de top astazi pentru a forma BILETUL ZILEI . Noi pariem bilet pariuri selectand cele mai sigure ponturi pariuri sportive si pentru a oferi urmaritorilor nostri cele mai mari sanse de castig.

Salzburg vs Wolfsburg ⏰19:45

👉Gazdele trec printr-o forma excelenta si sunt clar favoritii din aceasta seara. 2 goluri marcate de Salzburg vor fi floare la ureche dupa parerea mea.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este peste gazdele 2+ @2.10

Chelsea vs Malmo FF 22:00

👉Chelsea trebuie sa o distruga in seara asta pe Malmo ca sa nu isi faca prea mari probleme pentru calificare. Chelsea vine dupa o infrangere si o victorie in grupe si se afla pe locul 2 la egalitate de puncte cu locul 3.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este un pariu simplu, 1/1 pauza final@ 1.46

Barcelona vs Dynamo Kiev⏰22:00

👉Galacticii suna revenirea dupa primele 2 partide pierdute in grupe si au nevoie de toate punctele in seara asta si de un golaveraj bun. Barca se afla dupa primele 2 partide pe ultimul loc si au nevoie urgent de o victorie.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este 1X&3+ @1.62

biletulzilei-cota2.ro iti recomanda urmatorul articol: Pariuri pauza/final – cele mai riscante tipuri de pariuri

🙏Sa fie verde si sa ne bucuram de Fotbal!🍀

Cota totala pentru Biletul Zilei 20 Octombrie 2021 este 4.99

 

Nu uitati ca  puteti profita si la live de pariuri online –  pariuri live care in general au probabilitatea mai mare de castig. Ponturile de azi de pe biletul zilei sunt ideale sa profti in cazul unui scenariu nefavorabil in startul meciului pentru a prinde o cota mai mare ulterior.

🎁Biletulzilei-cota2 ofera sansa pariorilor care vor sa-si deschida cont nou la casele de pariuri online, de a  incasa cel mai bun bonus pariuri, chiar si bonus fara depunere. Acceseaza pagina Bonus Pariuri si pagina Bonus Fara Depunere pentru a beneficia de cel mai atractiv si mai cautat bonus pariuri si cel mai generos bonus fara depunere.🎁

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm