1 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Biletul Zilei 14 Mai 2021

Biletul Zilei cota 4.54

VEZI AICI‼️BILETUL ZILEI AZI‼️ 14 mai 2021 – am analizat 3 meciuri de top astazi pentru a forma BILETUL ZILEI . Noi pariem bilet pariuri selectand cele mai sigure ponturi pariuri sportive si pentru a oferi urmaritorilor nostri cele mai mari sanse de castig.

Liberec – Brno ⏰21:00

👉Gazdele se lupta in continuare pentru un loc in cupele europene, sansele sunt mici dar exista. Adversarul de astazi, Brno este unul accesibil care doar printr-o minune se mai poate salva de retrogradare. 

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este 1 si 0-4 goluri @1.81

KariKV – Vesturbaer ⏰22:15

👉 2 echipe ce joaca un fotbal deschis cu multe goluri. In general in Icelanda se marcheaza mult mai ales din partea anumitor echipe. Ultimul meci intre cele doua s-a incheiat 0-3. In ultimele meciuri ambele echipe au o medie de peste 3 goluri pe meci si  cred ca si astazi vom avea parte de spectacol.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este 3-5 goluri @1.65

Fjolnir R. – Grotta ⏰22:15

👉DUpa cum spuneam si mai sus, alte doua echipe care joaca deschis si marcheaza mult. Ma astept sa vedem spectacol si aici.

🎯Pariul nostru pentru biletul zilei este o 3+ goluri @1.52

biletulzilei-cota2.ro iti recomanda urmatorul articol: Pariuri pauza/final – cele mai riscante tipuri de pariuri

🙏Sa fie verde si sa ne bucuram de Fotbal!🍀

Cota totala pentru Biletul Zilei 14 Mai 2021 este 4.54 .

👇Gasesti mai jos poza cu biletul zilei cota 4.54.

biletul zilei

Vezi si alte ponturi pariuri azi:

Cota 2 Newcastle – Manchester City

Biletul zilei fotbal @ 4.09

Nu uitati ca  puteti profita si la live de pariuri online –  pariuri live care in general au probabilitatea mai mare de castig. Ponturile de azi de pe biletul zilei sunt ideale sa profti in cazul unui scenariu nefavorabil in startul meciului pentru a prinde o cota mai mare ulterior.

🎁Biletulzilei-cota2 ofera sansa pariorilor care vor sa-si deschida cont nou la casele de pariuri online, de a  incasa cel mai bun bonus pariuri, chiar si bonus fara depunere. Acceseaza pagina Bonus Pariuri si pagina Bonus Fara Depunere pentru a beneficia de cel mai atractiv si mai cautat bonus pariuri si cel mai generos bonus fara depunere.🎁

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm