6 decembrie 2023
spot_img

Ultimele Postari

Biletul zilei Superbet 18 februarie 2021

Biletul Zilei Superbet – @4.28

‼️VEZI AICI‼️BILETUL ZILEI SUPERBET‼️ 18.02.2021 – am analizat 3 meciuri de top astazi pentru a forma BILETUL ZILEI. Noi pariem bilet pariuri selectand cele mai sigure ponturi pariuri sportive si pentru a oferi urmaritorilor nostri cele mai mari sanse de castig. 

Young Boys Leverkusen ⏰ 19:55

👉Cele doua formatii se intalnesc pentru a 3-a oara in istorie, in precedentele doua partide elvetienii au obtinut o victorie si un rezultat de egalitate. Oaspetii de astazi nu sunt intr-o forma tocmai buna in meciurile disputate in deplasare, in ultimele 4 partide acestia inregistrand 4 infrangeri, in timp ce gazdele au 3 victorii consecutive acasa, dar intr-un campionat mult mai modest decat Bundesliga.
🎯Pentru biletul zilei Superbet am ales 2-4 goluri @1.43

Braga Roma ⏰ 19:55

👉Neinvinsa pe teren propriu de mai bine de 4 luni, Braga vine cu un moral ridicat pentru meciul de astazi. Oaspetii de astazi se afla pe locul 3 in campionatul Italiei si au ca obiectiv pentru acest sezon in Serie A, clasarea in top 3. Nu va fi un meci usor pentru nici una dintre cele doua combatante din meciul de astazi, dar daca tinem cont de campionatele de unde provin, oaspetii au un usor avantaj. Acesta este primul meci direct intre cele doua formatii.
🎯Pentru biletul zilei Superbet am ales PSF X @1.86

Olympiacos PSV ⏰ 19:55

👉Gazdele de astazi conduc detasat campionatul Greciei, cu o diferenta de 14 puncte fata de locul secund, cu doar cu o singura infrangere in 22 de partide, aceasta inregistrandu-se chiar in ultimul meci disputat de acestia. De cealalta parte, oaspetii de astazi nu au o forma tocmai grozava la meciurile din deplasare, mai ales in ultimele partide cand au inregistrat 2 infrangeri si un rezultat de egalitate in 3 partide. Cele doua formatii nu s-au mai intalnit din 2018, atunci cand PSV invingea categoric, scor 4-0 intr-o partida amicala.
🎯Pentru biletul zilei Superbet am ales 1X & 2-6goluri @1.61
👉 Vezi cateva secrete despre Cum sa castigi la pariuri live in 2021 , vei gasi o multime de informatii si sfaturi utile care iti vor imbunatati performantele si bilanturile proprii.

Cota totala pentru Biletul Zilei SUPERBET 18.02.2021 este @4.28

🙏Mult succes! Pariati responsabil biletul zilei Superbet!🍀

Vezi si alte bilete pariuri:

Biletul zilei – Cota XX 

Biletul zilei Superbet – cota XX

 

In afara de bilete pariuri puteti profita si la live de pariuri online pariuri live care in general au probabilitatea mai mare de castig. Ponturile de azi de pe biletul zilei SUPERBET sunt ideale sa profti in cazul unui scenariu nefavorabil in startul meciului pentru a prinde o cota mai mare ulterior.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm