28 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Cota 2 Celta Vigo – Cadiz, 14 decembrie 2020

Cota 2 AZI @ 2.20

Echipa de analisti sportivi biletulzilei-cota2, va propune zilnic unul din cele mai profitabile proiecte in domeniul de ponturi pariuri sportive si anume cota 2. Alegem cele mai bune meciuri ale zilei pentru a paria pe cota 2, in luna noiembrie bilantul pe cota 2 a fost urmatorul: 17  castigatoare ✅ si 13 pierdute. 

Celta Vigo –  Cadiz ⏰ 22:00

👉 Celta Vigo pare ca a depasit perioada slaba, avand doua victorii consecutive dupa o serie de 8 meciuri in care nu au simtit gustul victoriei. In ultima etapa a invins-o pe Athletico Bilbao cu scorul de 2:0, iar acum doua etape pe Granada cu scorul de 3:1. Celta Vigo are una din cele mai slabe defensive, a primit 20 de goluri in cele 12 meciuri jucate in LaLiga. Gazdele nu se pot baza pe mai multi jucatori, Murrillo (suspendat), Junca, Emre Mor, Kevin Vazquez si Segio Alvarez (accidentati).

👉 Cadiz a produs doua surprize uriase in acest inceput de sezon, a reusit sa castige pe terenul lui Real Madrid, scor final 0:1, iar etapa trecuta a castigat cu Barcelona, scor 2:1.  Cadiz are asadar un inceput de sezon neasteptat de bun, ocupand pozitia a 6-a in LaLiga. Echipa oaspete nu se poate baza pe Salvi, Juan Cala, Quezada si Jose Mari (accidentati).

👉 Pariul pentru cota 2 de azi este ambele echipe marcheaza, (GG), cota @ 2.20. 

🍀Mult succes! Pariati responsabil!🙏

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Pontul zilei AZI –> UTA – Craiova 

Biletul Zilei AZI Cota 6.20   

Echipa BiletulZileiCota2.ro pariaza cota 2 de azi.

 

Echipa noastra de tipsteri profesionisti iti recomanda sa urmaresti biletul zilei cota 2 ,  accesand sectiunea de pariuri live , iar daca apare un scenariu nefavorabil pronosticului, se poate profita pariind pe o cota mult mai mare.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm