28 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Ponturi pariuri Real Madrid – Atletico, 12 decembrie 2020

Ponturi pariuri AZI @ 1.97

Cele mai sigure ponturi pariuri fotbal sunt oferite in aceasta sectiune, aici avem cea mai mare rata de castig deoarece la pontul zilei oferim un pronostic pariuri pe un singur meci. Creste-ti rata de castig cu pontul zilei oferit de analisti profesionisti.

🔥Ponturi pariuri AZI – La Liga, Spania
Real Madrid – Atletico Madrid ⏰ 22:00

👉 Real Madrid incearca sa se mentina in careul asilor dupa rezultatele mai putin bune din ultima perioada. Jucatorii rasufla usurati dupa ce s-au calificat in Champions League in ultima partida. Pot trata acest meci cu cel mai inalt grad de seriozitate, insa va fi extrem de greu sa se apropie de poarta adversarilor din acelasi oras, chiar si cu un atac foarte bun. Nu cred ca vom vedea spectacol de goluri sau ocazii, ci mai degraba un joc calculat, fara prea mari riscuri, chiar si un 0-0 nu ar fi suparator pentru niciuna din cele doua echipe.

👉 Atletico Madrid are un sezon exceptional pana acum. Se poate lauda cu doar doua goluri primite in 10 meciuri jucate pana acum in campionat si cu 7 victorii consecutive in care a intalnit si adversari precum Barcelona sau Valencia. Azi este posibil sa vedem apararea depasita, dar maxim o data. Cert este ca nu cred ca va forta prea mult in atac ca sa neglijeze apararea. Astept un meci lipsit de cornere si de goluri.

✅✅1640 RON incasare pe ponturi pariuri DE IERI

🍀Mult succes! Pariati responsabil!🙏

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Cota 2 AZI Manchester United – Manchester City  

Biletul Zilei AZI Cota 9.08  

Echipa BiletulZileiCota2.ro pariaza ponturi pariuri de azi.
De asemenea si pariul Sub 2,5 goluri este foarte bun, cota 1.70

✅✅UPDATE: CASTIGAM ponturi pariuri de azi✅✅

Noi, cei 3 analisti profesionisti cu vechime in aceasta industrie, va recomandam sa pariati Ponturi pariuri din La Liga cu o suma moderata, care sa nu va influenteze negativ. Noi oferim ponturi pariuri zilnice si va aratam ce pariuri online plasam, insa in spate se afla un bankroll management foarte bine pus la punct si in siguranta + gestionarea corecta a sentimentelor atunci cand castigam sau pierdem.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm