29 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Biletul Zilei Dortmund, Leipzig si Ajax 12 decembrie 2020

Biletul Zilei AZI  – Cota 10.15

Echipa de analisti sportivi biletulzilei-cota2, va propune o selectie de 5 meciuri pentru a forma biletul zilei 12 decembrie 2020. Zilnic alegem cele mai bune ponturi pariuri sportive pentru a crea biletul zilei si pentru a oferi urmaritorilor nostri cele mai bune sanse de castig.

Borussia Dortmund  – VfB Stuttgart ⏰ 16:30

👉 Cele 2 echipe sunt despartite de doar 3 pozitii in clasament. Avand in vedere lipsa numeroaselor absente din lotul ambelor echipe vom vedea probabil o echipa destul de departe de cea ideala din partea ambelor parti. Avand in vedere greutatea meciului, ma astept sa vedem minim 4 cartonase in meci la o cota frumusica de 1.87 .

RB Leipzig –Werder Bremen ⏰16:30

👉Gazdele vin dupa un meci mare facut  acasa in Uefa Champions league 3-2 cu Manchester United, meci cu care s-au calificat in primavara Champions League. Nici in campionat nemtii nu stau prost, fiind la 2 puncte de locul 1 ocupat de Bayern. Diferenta in clasament este de 10 locuri intre cele 2 echipe si ma astept sa vedem asta si astazi in teren. Leipzig a castigat cu 3-0 ultimele 2 confruntari directe si in mod normal ar trebui sa fie pe aproape si astazi. Pariul nostru pentru acest meci este Victorie Leipzig si peste 1,5 goluri in meci.

Ajax Amsterdam – PEC Zwolle ⏰ 21:00

👉Ajax a pierdut in aceasta saptamana sansa de a se califica in primavara Uefa Champions League. Olandezii au timp suficient de acum sa se focuseze pe campionat. Fiind si o diferenta de 10 pozitii in clasament intre cele 2 echipe ma astept la o dominare categorica din partea gazdelor. Pariul nostru pentru acest meci este 1pauza/ 1final.

SC Cambuur – AZ Alkmaar II ⏰ 17:30

👉Diferenta de 16 pozitii in clasament intre cele 2 echipe. Gazdele sunt net superioare, mai ales ca vin si dupa 5 victorii pe linie. Ma astept ca astazi Cambur sa nu aiba probleme si sa castige fara emotii iar in meci sa fie marcate minim 3 goluri. 

FC Zenit St Petersburg  – Dinamo Moscova ⏰ 18:00

👉Un meci cu o incarcatura foarte mare din Rusia. Un meu care a fost adesea inchisns in ultimii ani. In ultimul meci direct am vazut un singur gol si nu mai putin de 15 cartonase, 13 galbene si 2 rosii. Pe langa asta  Dinamo Moscova are cea mai mare medie de cartonase pe meci din Rusia. Ma astept la un meci tare si agresiv din partea ambelor echipe si minim 6 cartonase in meci.

 

Cota totala pentru Biletul Zilei 12 decembrie 2020 este 10.15

🙏 Sa fie verde si sa ne bucuram de Fotbal!🍀

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Pontul zilei AZI Real Madrid – Atletico Madrid 

Cota 2 AZI Manchester United – Manchester City  

👇Gasesti mai jos poza cu biletul zilei azi cota 10.15:

 

 biletul zilei

Nu uitati ca  puteti profita si la live de pariuri online –  pariuri live care in general au probabilitatea mai mare de castig. Ponturile de azi de pe biletul zilei sunt ideale sa profti in cazul unui scenariu nefavorabil in startul meciului pentru a prinde o cota mai mare ulterior.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm