19 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Ponturi pariuri Bundesliga, 11 decembrie 2020

Ponturi pariuri AZI @ 2.05

Cele mai sigure ponturi pariuri fotbal sunt oferite in aceasta sectiune, aici avem cea mai mare rata de castig deoarece la pontul zilei oferim un pronostic pariuri pe un singur meci. Creste-ti rata de castig cu pontul zilei oferit de analisti profesionisti.

🔥Ponturi pariuri AZI – Bundesliga, Germania
Wolfsburg – Eintracht Frankfurt ⏰ 21:30

👉 Wolfsburg traverseaza o perioada foarte buna, a strans 11 puncte in ultimele 5 meciuri si pare hotarata sa intre in careul de asi. Este neinvinsa pana acum in cele 10 etape si pare foarte motivata sa continue seria pozitiva. Cred ca vom vedea un meci in favoarea gazdelor.

👉 Eintracht Frankfurt este campioana egalurilor, are 5 egaluri in ultimele 5 meciuri, toate fiind cu goluri in ambele porti. Partea buna este ca a fost invinsa un singur meci pana acum, insa privind partea negativa, a castigat doar doua meciuri. In aceasta seara nu cred ca poate obtine mai mult de un egal, de asemenea cu goluri.

✅✅1424 RON incasare pe ponturi pariuri ieri

🍀Mult succes! Pariati responsabil!🙏

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Cota 2 AZI Leeds -West Ham  

Biletul Zilei AZI Cota 4 

Echipa BiletulZileiCota2.ro pariaza ponturi pariuri de azi.

✅✅UPDATE: CASTIGAM ponturi pariuri de azi✅✅

Noi, cei 3 analisti profesionisti cu vechime in aceasta industrie, va recomandam sa pariati Ponturi pariuri din Bundesliga cu o suma moderata, care sa nu va influenteze negativ. Noi oferim ponturi pariuri zilnice si va aratam ce pariuri online plasam, insa in spate se afla un bankroll management foarte bine pus la punct si in siguranta + gestionarea corecta a sentimentelor atunci cand castigam sau pierdem.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm