18 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Cota 2 Leeds – West Ham, 11 Decembrie 2020

Cota 2 AZI @ 1.95

Echipa de analisti sportivi biletulzilei-cota2, va propune zilnic unul din cele mai profitabile proiecte in domeniul de ponturi pariuri sportive si anume cota 2. Alegem cele mai bune meciuri ale zilei pentru a paria pe cota 2, in luna noiembrie bilantul pe cota 2 a fost urmatorul: 17  castigatoare ✅ si 13 pierdute. 

Leeds – West Ham ⏰ 22:00

👉 Leeds este o echipa ofensiva, chiar daca a pierdut de multe ori la scor, a arata ca poate pune probleme multor echipe din Premier League, reusind sa-si creeze ocazi importante de gol aproape in fiecare meci. Echipa gazda are insa una din cele mai slabe aparari din campionat, au primit nu mai putin de 20 goluri in 11 meciuri. In general meciurile lui Leeds sunt spectaculoase, avand o medie de 3.27 goluri pe meci.

✅Cota 2 de ieri este verde iar, bifam 4 victorii consecutive✅

👉 West Ham ocupa locul 8 in Premier League, cu un avans de 3 puncte fata de Leeds. Oaspetii au o absenta importanta Michail Antonio inca are probleme medicale. Ultimul meci disputat a fost contra Manchester United, West Ham a condus la pauza cu scorul de 1:0, dar nu a reusit sa scoata un rezultat pozitiv, pierzand cu scorul de 3:1. 

👉 Pariul pentru cota 2 de azi este un pariu combo, peste 2.5 goluri+GG+gol in prima repriza, cota 1.95.

🍀Mult succes! Pariati responsabil!🙏

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Pontul zilei AZI Bundesliga 

Biletul Zilei AZI Cota 4   

Echipa BiletulZileiCota2.ro pariaza cota 2 de azi.

 

 

Update:

✅✅Cota 2 este verde iar, bifam 5 victorii consecutive✅✅

Echipa noastra de tipsteri profesionisti iti recomanda sa urmaresti biletul zilei cota 2 ,  accesand sectiunea de pariuri live , iar daca apare un scenariu nefavorabil pronosticului, se poate profita pariind pe o cota mult mai mare.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm