29 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Cota 2 Manchester City – Marseille, 09 Decembrie 2020

Cota 2 AZI @ 2.14

Echipa de analisti sportivi biletulzilei-cota2, va propune zilnic unul din cele mai profitabile proiecte in domeniul de ponturi pariuri sportive si anume cota 2. Alegem cele mai bune meciuri ale zilei pentru a paria pe cota 2, in luna noiembrie bilantul pe cota 2 a fost urmatorul: 17  castigatoare ✅ si 13 pierdute. 

Manchester City – Marseille ⏰ 22:00

👉 Manchester City este calificata de pe primul loc, cel mai probabil Pep Guardiola va menja jucatori importanti deorece ii asteapta derby-ul cu Manchester United in Premier League.

👉 Marseille inca are sperante pentru pozitia a 3-a, sunt in revenire de forma, reusind sa lege 3 victorii consecutive. Pentru a se califica in Europa League, are nevoie insa de minim un rezultat de egalitate si de ajutorul lui Porto, care trebuie sa-i invinga pe grecii de la Olympiakos.

👉Pariul pentru cota 2 la acest meci este Marseille mai multe cartonase, cota 1.61. In condtiile in care Marseille este una dintre cele mai agresive echipe din Champions League in acest sezon, iar Manchester City joaca acest meci fara miza, nu cred ca o sa avem probleme la acest pariu.

Cota 2 de ieri este verde ✅✅

Inter Milano – Sahtior ⏰ 22:00

👉 Inter se afla pe ultima pozitie, cu 5 puncte, dar inca mai are sanse de calificare, singura optiune pentru ei fiind victoria.

👉 Sahtior ocupa locul 2, cu 7 puncte, un egal la Milano este suficent pentru a se califica

👉 Arbitrul acestui meci este Slavko Vincic, cu o medie de 3,67 cartonase galbene in meci. Tinand cont ca ambele echipe joaca acest meci cu o miza foarte marem calificarea in optimile de finala Champions League, ma astept la un meci agresiv cu multe cartonase galbene, pariul pentru cota 2 azi este peste 3.5 cartonase in meci, cota 1.33.

🍀Mult succes! Pariati responsabil!🙏

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Pontul zilei AZI cota 1.90  

Biletul Zilei AZI cota 5.52  

Echipa BiletulZileiCota2.ro pariaza cota 2 de azi.

Update:

✅ Cota 2 este verde, asa cum v-am obisnuit ✅✅

 

Echipa noastra de tipsteri profesionisti iti recomanda sa urmaresti biletul zilei cota 2 ,  accesand sectiunea de pariuri live , iar daca apare un scenariu nefavorabil pronosticului, se poate profita pariind pe o cota mult mai mare.

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm