29 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

Biletul zilei Premier League, 21 nov 2020

Biletul Zilei Azi – Cota 3.77

Avem si astazi cel mai dorit tip de pont,  biletul zilei 21 noiembrie 2020. Zilnic alegem cele mai noi ponturi pariuri pentru a face o cota decenta ce merita jucata pe un bilet pariuri.

Tottenham – Manchester City ⏰ 19:30

👉Desi Tottenham a avut un parcurs mult mai bun pana acum decat City, oaspetii pleaca foarte favoriti in acest meci, primind cota 1.80 pentru victorie. Manchester City isi va folosi toata energia in acest meci deoarece in grupa din Champions League deja este calificata si poate sa nu isi mai bata capul. Totusi cred ca gazdele vor inscrie de asemenea, au moralul foarte ridicat dupa cele 4 victorii in ultimele 5 meciuri.

Manchester United – West Brom ⏰ 22:00

👉Man. United are un parcurs ciudat de slab in campionat si trebuie neaparat sa isi dea doua palme si sa isi revina. In Champions League a fost pedepsita de turcii de la Basaksehir si trebuie sa isi ia revansa si acolo. Consider ca se va mobiliza si va incepe o serie buna de victorii, prima fiind obtinuta etapa trecuta impotriva lui Everton.

Spezia – Atalanta ⏰ 19:00

👉Pe langa meciul usor pe care il are, Atalanta poate profita si de faptul ca Spezia are 11 jucatori indisponibili pentru acest meci. Isi poate ascuti “sabia” in acest meci pentru urmatorul, cel din Champions League impotriva lui Liverpool. Astept o victorie fara probleme.

🔥🔥BILETUL ZILEI de ieri a fost CASTIGATOR –> Cota 7.54🔥🔥

Asta este alegerea noastra BiletulZileiCota2.ro pentru Biletul Zilei Azi.

Vezi si alte ponturi paruri azi:

Cota 2 AZI Nadal – Medvedev 

Pontul zilei AZI Atletico – Barcelona 

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm