29 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

TOP 5 meciuri Nations League din weekend, 14-15 nov 2020

Echipa Biletulzilei-cota2.ro v-a pregatit cateva informatii despre cele mai puternice dueluri de la UEFA Nations League, care trebuie adaugate pe biletul zilei, cota 2 sau macar sa va ganditi la cateva ponturi pariuri.

Belgia – Anglia

Duminica, 15 noiembrie 2020, ora 21:45
👉Cel mai interesant meci din punctul nostru de vedere. Anglia este ranita dupa infrangerea suferita pe teren propriu in fata Danemarcei, iar acum are neaparat nevoie de victorie daca vrea sa se califice. Belgia este multumita si cu un egal si are cele mai mari sanse la calificarea din aceasta grupa de Nations League.

Portugalia – Franta

Sambata, 14 noiembrie 2020, ora 21:45
👉Selectionate cu acelasi parcurs, acelasi numar de puncte si aproape acelasi golaveraj. Nu putem oferi ponturi pariuri sigure la acest meci, insa asteptam sa vedem cateva goluri. Vom vedea cine isi doreste mai mult calificarea. Primul meci s-a terminat  cu tabela neschimbata, au jucat inchisi, insa acum au nevoie de gol daca vor sa se califice.

Germania – Ucraina

Sambata, 14 noiembrie 2020, ora 21:45
👉Germania s-a tinut de glume pana acum in aceasta grupa de Nations League, a primit gol in fiecare meci, iar 3 din 4 meciuri s-au terminat egal. Singura echipa pe care a invins-o este chiar Ucraina, pe care cred ca o va invinge din nou, dar nu cred ca va juca la 100% din potential.

Elvetia – Spania

Sambata, 14 noiembrie 2020, ora 21:45
👉Spania ne-a surprins in ultima partida disputata impotriva Ucrainei si a pierdut fara sa marcheze. Deplasarea aceasta nu cred ca va arata la fel si vor obtine cel putin un egal. Elvetia are 2 puncte si nu are motivatie sa mai joace foarte bine, asa ca nu cred ca va marca.

Italia – Polonia

Duminica, 15 noiembrie, ora 21:45
👉Italia are nevoie de aceasta victorie pentru a urca pe prima pozitie, pana acum a facut meciuri slabe si pare ca nu o intereseaza calificarea. Din acest motiv Polonia cred ca va marca un gol. Tind sa cred ca meciul se va termina din nou la egalitate, dar cu goluri marcate, cel mai probabil cu scorul 1-1.

‼️Te rugam sa iei decizii bine calculate atunci cand alegi ponturi pariuri la aceste meciuri si sa pariezi biletul zilei cu suma de bani pe care iti permiti sa o pierzi, uneori se intampla si asta. Vezi mai jos cateva sfaturi pariuri gratis:

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm