28 martie 2024
spot_img

Ultimele Postari

5 sfaturi utile pentru castiguri la pariuri sportive

  • Te-ai gandit vreodata de ce doar 1% din pariori au noroc? Sa fie oare noroc? Ce au ei in plus fata de tine? In acest articol vei gasi sfaturi si recomandari de la profesionisti, cu vechime in domeniul pariuri sportive online, cu scopul de a te ajuta sa iti deschizi orizonturile din acest domeniu pe cat de frumos si atractiv, pe atat de periculos daca nu suntem atenti la deciziile pe care le luam pe baza emotiilor si sentimentelor.

1. Management bun al banilor si mindset

  • Acesta este primul pas inainte de a incepe „aventura” de pariuri sportive. Trebuie sa iti aloci o suma special pentru acest scop pe care iti permiti sa o pierzi in orice moment (uneori chiar asta se intampla) si sa nu te afecteze absolut deloc in viata sociala, este foarte important. Ponturi pariuri trebuie interpretat ca o sursa de relaxare si nu o modalitate de castig rapid. In cazul in care pierdem suma de bani alocata in luna respectiva, Biletul zilei – cota2 va recomanda sa luati pauza si sa asteptati pana cand strangeti din nou fondul dedicat pentru pariuri sportive

2. Plan de pariere fix, pana la final

  • Dupa ce ai stabilit bankroll-ul, stabilim o strategie de pariuri sportive pe care o urmam pana la final, indiferent care va fi rezultatul. Recomandam sa nu pariati mai mult de 5% din bankroll pe pariuri sportive cota 2 sau pariuri single, respectiv 1-2% din bankroll pe ponturi pariuri cota mare sau bilet pariuri. Printre cele mai populare strategii de pariuri gasim Fibonacci si Martingale, insa trebuie sa te asiguri ca iti permiti pariuri indeajuns de multe.

3. Sa nu cumperi vreodata ponturi pariuri „fixed match” sau „1pauza/2final”!

  • Escrocii activeaza si pe aceasta piata de pariuri sportive, profita de naivitatea noastra, prezentandu-ne castiguri foarte mari cu sume mici pariate sau meciuri 100% sigure, bilant pe plus, numai meciuri castigatoare si informatii primite din fel si fel de surse dubioase. Aceste meciuri nu exista. Gandeste-te ca daca ai avea o echipa de fotbal si vrei sa faci un meci aranjat (chiar daca este ilegal, teoretic) faci tot posibilul sa nu afle nimeni, poate chiar doar tu. Deci clar informatia nu va ajunge pe tot internetul ca in cazul escrocilor. Cel mai bine este sa citesti tu singur informatii multe despre toate aspectele meciurilor si sa faci ponturi pariuri singur.

4. Nu juca la recuperare!

  • Fiecare dintre noi a experimentat nervii creati de ratarea unui penalty sau un gol la ultima faza care ne-a facut sa pierdem bilet pariuri sportive, chiar in randuri repetate, 3-4 bilete la rand. Acei nervi se transforma in dorinta de a recupera pierderea de bani si avem impresia ca toate meciurile pe care le urmarim au ponturi pariuri bune, apoi imediat ne gandim cat sa plasam pe acele pronosticuri sportive. Ei bine, aceasta este cea mai sigura cale de a pierde toti banii si de a ne face nervi si mai multi, este doar un miraj, asa ca te rugam sa ai grija, in general e bine sa nu luam decizii cand suntem nervosi.

5. Da-ti seama cand trebuie sa iei o pauza

  • Asa cum muncim de Luni pana Vineri, iar weekendul este liber, in aceeasi maniera trebuie sa stim sa gestionam pauzele si la pariuri sportive. Pot fi pauze cauzate de pierderi repetate, pauze din cauza oboselii sau distragerea atentiei de factori externi (inchei sesiunea de pariere mai devreme decat normal) sau chiar pauze dupa castiguri frumoase repetate, recomand cu tarie acest tip de pauza deoarece atunci cand suntem pe un val mare si am castigat 4-5 bilet pariuri la rand cu cote frumusele, intervine acelasi miraj ca jocul la recuperare, anume acela ca orice pronostic pariuri va fi castigator. Nu o sa se intample asta si e posibil apoi sa te enervezi, asa ca cel mai bine inchei sesiunea cu un profit foarte bun si astepti macar o zi sa treaca entuziasmul respectiv.

Vezi si:

Ultimele Postari

Biletul Zilei cota 2.25

Biletul Zilei cota 2.25
spot_imgspot_img
Romania
33,231
Cazuri Active
Updated on 26/09/2023 9:24 pm